Gratis verzendingFamilienunternehmen in dritter Generation
Beenmode.nl https://www.kiyoh.nl/beenmode_nl/ https://www.facebook.com/Beenmode/ https://www.twitter.com/Beenmode/
9,3 10 1
26143 beoordelingen
Menu
Thuiswinkel Waarborgfonds

Beenmode reviews

Onderstaande reviews zijn geschreven door klanten van Beenmode.nl Deze reviews zijn geplaatst bij KiyOh Thuiswinkel Reviews. Heeft u zelf een bestelling bij Beenmode geplaatst en wilt u graag uw ervaring met anderen delen? Voeg dan zelf uw review toe:
Thuiswinkel waarborgfondsKiyoh klantbehoordelingen
Heel goed en snel verzorgd.
Uitstekend
29/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Megacool de levering
Daar ik zeer snel vocht ophoopping heb in mijn benen moeten steunkousen komen maar die zijn in enkele uren irritant Um steunpunt met 70 en 80 is draagbaar ook een hele dag
29/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goede aanbiedingen, snelle service.
De eerste twee van drie bestellingen waren binnen een paar dagen in huis. Een had vertraging, eerst was het voor de kerst, toen na de kerst om uiteindelijk halverwege januari bezorgd te worden. Gedurende deze tijd werd ik keurig op de hoogte gehouden en aangezien zij er verder niets aan konden doen, het was de leverancier die in gebreke bleef, kan ik alleen over het initiële contact oordelen.
29/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Matig
De sloffen waren te groot. 1 maat groter besteld omdat dit was aangegeven maar klopte niet. Ook jammer dat ik bij het ruilen naar een maat kleiner verzendkosten moest betalen. 7.65 euro. Als dit gratis was zou ik jullie wel aanbevelen. Hartelijke groet.
28/01/2023
Beoordeling: 2.5 / 5
Service niet meer zoals voorheen
Bij eerdere bestellingen was er een snelle levering van alle artikelen tezamen, nu komen die regelmatig in verschillende delen. Op zich niet erg als er duidelijk en voldoende over gecommuniceerd wordt. Vroeger ontving je eveneens een persoonlijk geschreven woordje bij de bestelling. Ook dat is niet meer het geval. Op zich ook niet erg, maar wanneer je extraatjes niet consequent toepast, vallen ze erg op en verandert je perceptie. Als je verwachtingen creëert, moet je deze ook telkens waarmaken. De piketten zelf zijn telkens wel netjes en met zorg verpakt. Vandaar een 8, maar geen 10 zoals voorheen.
27/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Klacht is keurig afgehandeld
Panty was kapot bij aankomst. Ik kreeg een nieuwe toegestuurd. Netjes afgehandeld
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Gewoon goed!
Snel geleverd en zoals verwacht.
27/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Top service
Wordt netjes op de hoogte gehouden. Bestelling altijd keurig geleverd.
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Super!!!!
Snelle levering, netjes verpakt en een leuk briefje erbij.
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Verzendkosten te hoog
Fijn dat ik een moeilijk vindbaar product bij jullie kon bestellen, maar 5,85 verzendkosten bij kousjes van 9,50 is veel te veel. Kan ook veel simpeler verpakt. En zonder zo'n handgeschreven kaartje erbij. Overbodige poespas.
27/01/2023
Beoordeling: 1.5 / 5
Snel,keurig verpakt en prachtige sokken.
Mijn ervaring is top met beenmode. Snelle levering, keurig verpakt. Prachtige sokken. Al met al een top ervaring. Top ga zo door!
27/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Heel erg snelle en aardige service
Heel erg goede service!!!!! Ook goede prijs kwaliteit verhouding!!!
26/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Super
Snel verzonden. Goede kwaliteit.
26/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
redelijk snelle service, prachtige panty
De bezorging was redelijk snel (2 tot 3 dagen) en mijn panty is prachtig.
26/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Efficient
Mooie collectie en snelle levering.
25/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Snelle service en persoonlijke aandacht
De website van beenmode is overzichtelijk en er is veel keuze. Bovendien zijn de panty?s van een goede kwaliteit. De panty?s heb ik de volgende dag al in huis en er zit altijd een aardig briefje bij.
25/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Loop er heerlijk warmpjes bij
Ben verrast door de snelle levering en stel de handgeschreven bijlage zeer op prijs. Inmiddels heb ik al heel veel plezier van de beenwarmers. Heerlijk warm
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle service
Bestellingen worden geleverd als beloofd compleet met aardige en attente woorden als dank.
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goede service en snelle bezorging
Goede duidelijke informatie en keurig verpakt,alles in goede orde
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle correcte levering
Wat mij, naast de snelle en correcte levering, nog verraste, was de vriendelijke persoonlijke notitie bij de bestelling.
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Top service
Vandaag bestellen, morgen in huis
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Meedenken met de klant alsof je in de winkel staat!
Fantastische begeleiding en service
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prachtige collectie en snelle levering
Past perfect door brievenbus en producten altijd boven onze gezinsverwachting
24/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Volgens verwachting: probleemloos.
Geen verderer aanvulling geacht.
23/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Supersnel en perfect verpakt
Lekkere warme sokken
23/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
snelle service
Het is gemakkelijk bestellen via beenmode.nl. Artikelen zijn makkelijk te vinden op de site.
23/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Heel goed.
Super blij mee,snel leveren,goed kwaliteit, ik ga zeker meer bestellen??..
23/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Snelle levering, fijn product
Een van de blikken was gedeukt.
22/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Prima service
Besteld en vlot geleverd! Dank aan de nette service van Beenmode.
22/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goed
Precies de juiste kleur panty voor mijn jurk
22/01/2023
Beoordeling: 4 / 5
Zeer tevreden
Snel geleverd. Ik ben blij met de mooie panty!
22/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prima service
Prima service
22/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
De maillot is heel mooi van kwaliteit
De wol-katoen combinatie is heerlijk warm. De persoonlijke benadering van beenmode.nl bij de zeer spoedig ontvangst per post is bijzonder in deze tijd.
22/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Topklantenservice
Ik had de maat van een van de panty's niet ingevuld kennelijk, maar na een mailtje (op zaterdag nota bene) heel snel antwoord terug en mijn bestelling zou gewoon worden aangepast. Echt enorm leuk contact ook, en de panty's zijn ook goed!
20/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Top
Blij een Kunert adres gevonden te hebben voor mijn panty,s en nog keurig bezorgd ook!
20/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Veel keuze, snelle verzending en een persoonlijke touch. Ik ben fan.
Dit is nou een product waarbij online shoppen echt een voordeel heeft. Door het grote aanbod en de goede (maat)informatie sluit het product helemaal aan bij mijn wensen. En dan ook nog eens een handgeschreven kaartje erbij, dat vind ik leuk!
20/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prima pantoffels gekocht, uitstekende service.
Door een fout in de administratie was de maat pantoffels die ik had gekocht niet op voorraad. Als ik twee weken wilde wachten kreeg ik 10% korting. Gedaan, erg tevreden over de pantoffels en de communicatie.
20/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Top service , super snel en klantenservice ook top
Top
20/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Een aanrader!
Snelle verzending en goede service!
20/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Goede duidelijke en snelle service
Het maken van keuzes is makkelijk door het overzichtelijke aanbod van producten. Prijzen zijn naar verhouding acceptabel. De kwaliteit die je ziet krijg je ook. Communicatie is functioneel.
20/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Alles prima
19/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Alkes mooi op tijd verzonden met leuke persoonlijke boodschap
19/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Uitstekende service
Ruime collectie, snelle levering, klantvriendelijke website
19/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Goed product prima service
Ik werd keurig geïnformeerd dat een deel van de bestelling iets later geleverd zou worden. 2e deel kwam conform belofte
19/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
TOP!
Website: Ruime keuze Duidelijk en overzichtelijk Bestelling: Correct Keurig ingepakt Verzending: Te volgen via track-and trace code Snel
19/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Fantastische
Mijn vriendin is erg tevreden met jullie klussen en pantys.. ze is qua lengte groter en het was altijd een zoektocht..ook de grote in omvang passen haar erg goed..wij hebben al meerdere keren bestelt bij jullie en blijven dit zeker doen.. Groet Edwin en marjolein
18/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Heel goed
Keurig verpakt snelle levering
18/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Top!
Mooie kwaliteit sokken. Goed verzorgd en snel bezorgd!!
18/01/2023
Beoordeling: 4.5 / 5
Nette snelle service breed asortiment
Goede ervaring, gelukkig geen overdreven grote verpakking! Ga zo door!
18/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
Prima
Ik had 10 exemplaren besteld. Kreeg eerst een paar, attent. En later de rest. Prima om snel te leveren. Voor mij had ook later alles in een keer gemogen met oog op duurzaamheid.
18/01/2023
Beoordeling: 5 / 5
By yunders.at
Betaalmogelijkheden
Familiengeführtes Multimarken-Fachgeschäft für ganz Europa - die Markennamen Beenmode und Yunders gehöuren zu die selben Familie. Yunders repräsentiert unseren internationalen Ehrgeiz und sichert unseren Fokus auf die Zukunft.
Secure SSL Connection
DMCA.com Protection Status

Wir verwenden Cookies
Wir sind gerne für Sie da und tun dies immer mit größter Sorgfalt und Respekt für Sie und Ihre Privatsphäre. Diese Website verwendet Cookies, aber wir arbeiten nicht mit Dritten zusammen, die Ihre Daten missbrauchen. Wenn Sie Fragen haben, lesen Sie unsere Datenschutzbedingungen, rufen Sie uns an oder senden Sie uns eine E-Mail.
Schließen